Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Най-голямо значение има какъв е нашият интерес, а какво

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Най-голямо значение има какъв е нашият интерес, а какво
Коментари Харесай

Каракачанов: Грешката на по-малките държави, каквато е България, е когато танцуват по гайдата на великите сили

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Най-голямо значение има какъв е нашият интерес, а какво мислят във Вашингтон или в Берлин няма никакво значение, сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Миналата година по това време бях в Съединени американски щати, на всички места съм обяснявал нашата позиция. 

Когато седнете с една страна, която ви моли за подпомагане, сключваш контракт, договорът е явен, само че Скопие реши да не го извършва. В контракта фигурираше езикът на омразата, общата история, Македония искаше подпомагане за НАТО и Европейски Съюз, само че не съблюдава контракта. Каква е тази логичност на някои страни да толерираш неспазването на контракти?! 

В Берлин си вършат едни сметки. Във Вашингтон си вършат други сметки. В Москва има може би трети сметки. Проблемът остава сред София и Скопие. Великите сили постоянно ще си вършат техните сметки. Грешката на по-малките страни, каквато е България, е когато танцуват по гайдата на великите сили. В момента имаме ясна позиция по този въпрос. В момента има замяна на преброяването на българи в Македония. " - добави водачът на партията.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР